Exposició “Pausa” de Jordi Junyent

cartell pausa jordi junyent

 

Pausa no vol ser, no deixar d’avançar, sinó simplement parar, donar-nos un descans i escoltar-nos. Recuperar-nos per retrobar l’alè dins aquest món tan dinàmic, tan implacable, tan alienant i globalitzat que sovint ens fa sentir i tendir a ser massa i oblidar que som individus que volem ser respectats.

M’agrada la cadira com a útil i com objecte perquè ens ha acompanyat al llarg de la història dels humans. Primer arrelada a terra i després, i d’això fa temps, de forma transportable. La cadira o seient ens ajuda a trencar la verticalitat feixuga a la qual estem abocats i de forma ergonòmica i amable ens acull.

Aquest objecte simple i quotidià, és el que em serveix d’excusa per mostrar aquestes obres dins un marc idoni i casi monacal com és la biblioteca.

 

 

ASSENTAMENT CULTURAL

Aquest assentament vol ser un reconeixement a la cultura popular que malgrat els impediments i menyspreu soferts al llarg del temps, ha estat capaç de transmetre’ns el gust pel coneixement, els costums, les tradicions, la lectura i els valors.

EL BALANCÍ, com a cadira o seient actiu i en moviment, ens convida a la pausa, al descans, a la reflexió, a
IMG_6013pensar, a llegir… i tot de forma individual per tal de nodrir l’esperit.

Amb aquesta obra he volgut reflectir un espai amable, de confort i recolliment acompanyat pels llibres com a base i transmissió del saber, amb l’entorn i presència de la música i la confortabilitat de la catifa, tot creant una atmosfera intima i personal que ajudi a estimular la lectura com ASSENTAMENT CULTURAL, per nosaltres.

Volem donar les gràcies al Jordi Junyent, per fer aquesta obra “El Balancí” i que sempre la podreu observar a la sala d’adults de la Biblioteca Municipal L’Ateneu d’Esparreguera

 Díptic de l’exposició

IMG_5997

 

 

 

 

 

 

 

1 IMG_5986 IMG_5987 IMG_5988  IMG_5990 IMG_5991 IMG_5992 IMG_5993IMG_5989

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.