Exposició “Món-Tanca”

Món-tanca explora maneres de subvertir la lògica de la separació i l’estigmatització amb exemples d’accions creatives i reivindicatives que s’estan duent a terme a diversos països.

El projecte consisteix en l’edició de sis diaris que es combinen entre si per compondre una mostra fotogràfica al voltant dels murs i les fronteres. Quan es despleguen les publicacions, per una banda es configuren sis fotografies de grans dimensions i per l’altra, un pòster amb exemples de les accions dutes a terme pels col·lectius d’art i activistes No Mad Makers, Peng!, The Electronic Disturbance Theatre, Center for Political Beauty, The Bil’in Friends of Freedom and Justice i el Taller d’Acció Fotogràfica d’Enmedio.

Els diaris proposen dos modes de lectura: la lineal que ofereix qualsevol tabloide, i una lectura mural que posa en relació diferents aspectes del Món-tanca amb les accions que els qüestionen, així com un assaig escrit pel col·lectiu Enmedio.

IMG_0657 IMG_0658 IMG_0659 IMG_0660 IMG_0661  IMG_0664

Els autors

El Col·lectiu Enmedio és un grup de professionals de la imatge que, insatisfets per la falta de connexions entre l’art i l’acció política, ha decidit abandonar el seu terreny habitual de treball i situar-se Enmedio, en cap lloc determinat i en tots alhora. Des d’aquí exploren la potència transformadora de les imatges i els relats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.