Lectures a Can Comelles

La Biblioteca Municipal L’Ateneu, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Esparreguera i la Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d’Esparreguera, s’han posat d’acord per tal d’oferir aqIMG_3651uesta activitat, anomenada Lectures a Can Comelles, lligada a la residència municipal de la gent gran.

Es tracta d’una activitat senzilla adreçada fonamentalment a avis que no  poden llegir (per manca de visió o d’altres impediments), per la qual cosa, mitjançant la lectura d’un llibre sobre Esparreguera fàcil de llegir, es fa una lectura moderada amb dos voluntaris.

Llegim llibres, fulletons relacionats amb Esparreguera i el seu territori. La lectura és la mateixa per tots els usuaris.

 img_2599

La tria d’aquests llibres l’ha fet la persona responsable de la col·lecció local, amb l’ajuda d’un voluntari que va a les lectures de Can Comelles.

- Subirana . “Persones, coses i records d´Esparreguera”

- Bardés : “La darrera primavera”

- “Solament el record”

- “ Un de nosaltres”

- L’A12509351_969904679724711_1816742171877723456_nbans

- Galceran : “Camí fràgil”

- Parera : “100 anys del Patronat “

- “Dones a la història del B.LL.”

- Subirana : “Dites populars a Esparreguera”

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>