Centre d’interès: Salut i vida natural

En aquest apartat hi trobem informació per a millorar les nostres condicions vitals. La cura IMG_4865del nostre cos i la nostra ment, a través de mètodes naturals, gens agressius, pot incidir directament en una millora substancial de les nostres capacitats naturals. És el que coneixem quotidianament amb l’expressió de “portar una vida sana”. I és precisament el que dóna nom a aquest centre d’interès.

Hi podeu trobar documents destinats a la cura del cos com la nutrició, les plantes medicinals, la homeopatia, els tractaments naturals de bellesa, els mètodes de relaxació i el ioga, els massatges i, en resum, totes les teràpies naturals que hi repercuteixen d’alguna manera. Happiness_1I també hi trobareu altres documents que tenen més en compte els aspectes espirituals, com les tècniques de meditació o mètodes d’autoajuda, risoteràpia, el Feng Shui…

També disposeu de diverses revistes: Body Fitness, Cuerpomente, Dietética y Salud, Integral, Mente Sana, Psicología, Salud Alternativa i Yoga Journal.

IMG_3661IMG_0976

IMG_9119

Més informació sobre salut al Prestatge Virtual de Salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.