Reptes “El Secret del Xein”

Reptes per a la sessió 2 – 14 desembre 2021: Llegir fins la pàgina 143.

Repte 1: Quin és el millor sistema per foragitar els peusmullats segons l’Axlin? Com intenten entrar a la Ciutadella?

Repte 2: Com era l’escut dels guardians? Qui treballa amb l’Axlin a la biblioteca?

Repte 3: Quin tipus de monstre maten la Rox i en Xein? Què no els agrada als monstres? Per què els monstres de la Ciutadella són diferents? Per què els anomenen els innomenables? Com són els innomenables?

Repte 4: De quina família és digne hereu en Broxnan? Què és la desfilada de l’Homenatge? De qui està embarassada l’Oxània?

Reptes per a la sessió 3 – 11 de gener / Llegir fins a la pàgina 295

Repte 1: Què prenen en Xein i la Rox al bar? Quin vincle s’estableix entre dos companys de divisions diferents que patrullen junts?

Repte 2: Quina és la millor manera per seguir la pista a un metamorf? Com és el monstre bombollador? Com s’enfronta en Xein al monstre bombollador?

Repte 3: Quines herbes demana l’Axlin al Dex per al part? Què diuen de la veritat? Què li passa als ulls a la nena de l’Oxània? Què és la Llei de Reforç de la Guàrdia?

Repte 4: Quin nom posen a la filla del Brox i l’Oxània? Com es va unir en Yarlax a la Guàrdia? Com s’hi va unir en Xein?

Reptes per a la sessió 4 – 15 de febrer / Llegir fins al final                 

Repte 1: Quants dies triga en Xein per recuperar-se de la sanció? Com veu en Xein a la seva mare? I on viu?

Repte 2: Què compra l’Axlin a la parada del mercat? Què li ensenya el Loxan a l’Axlin? Quin tipus de sabó hi ha a la Ciutadella?

Repte 3: Què li diu el comandant al Xein? Què diu el Xein sobre el seu pare al comandant? Què sap del fundador de la Guàrdia en Xein? On envien el Xein?

Repte 4: Quina nota deixa en Xein a la Rox i en Yarlax? L’Axlin li pregunta al Loxan què en pensa dels éssers invisibles, què li respon? En quines condicions han de fer el viatge a l’Última Frontera?

Comments are closed.