Reptes: “El secret del Xein”

  • Reptes per al 4 de març 2021: Llegir fins al final

Repte 1: Quants dies tarda en Xein per recuperar-se de la sanció? Com estava la Mare del Xein? I on vivia la seva mare?

Repte 2: Que va comprar l’Axlin a la parada del mercat? Que li ensenya el Loxan a l’Axlin? Quin tipus de sabó hi ha a la Ciutadella?

Repte 3: Que li diu el comandant al Xein? Que diu del seu pare el Xein al comandant? Què saps del fundador de la Guàrdia, Xein? On envien al Xein?

Repte 4: Quina nota deixa en Xein a la Rox i el Yarlax? L’Axlin li pregunta al Loxan que en pensa dels éssers invisibles?Però amb quines condicions han de fer el viatge a l’Última Frontera?

  • Reptes per al 18 de febrer 2021: Llegir fins la pàgina 295

Repte 1: Que prenen en Xein i en Rox al bar? Quin vincle s’establia entre dos companys de divisions diferents que patrullaven junts?

Repte 2: Quina era la millor manera per seguir la pista a un metamorf? Com era el monstre bombollador? Com s’enfronta en Xein al monstre bombollador?

Repte 3: Quines herbes li demanen Axlin al Dex per al part? Que diuen de la veritat? Que li passa als ulls a la nena que va tenir l’Oxània? Que es la Llei de Reforç de la Guàrdia?

Repte 4:Quin nom li posen a la filla del Brox i l’Oxània? El Yarlax com va unir-se a la Guàrdia? Com es va unir a la Guàrdia el Xein?

  • Reptes per al 3 de febrer 2021: Llegir fins la pàgina 143

Repte 1: Que diu l’Axlin que es el millor per foragitar els peusmullats? Com intenten entrar a la Ciutadella?

Repte 2: Com era l’escut dels guardians? Qui treballa amb l’Axlin a la biblioteca?

Repte 3: En Rox i en Xein quin tipus de monstre maten? Que no els hi agrada als monstres? Els monstres de la Ciutadella són diferents perquè? Perquè els monstres els anomenem els innomenables? Com són els innomenables?

Repte 4: De quina família es digne Hereu en Broxnan? Que es la desfilada de l’Homenatge? De qui està embarassada l’Oxània?

Comments are closed.