La Biblioteca: passat, present i futur.


Debat organitzat per el Fòrum 21. Celebrat a Can Pasqual a Esparreguera, el divendres 25 de febrer del 2011. Ponents: Ivan Rosas (President Fòrum 21), Mariona Masferrer (Directora Biblioteca Beat Domènec Castellet d’Esparreguera), Teresa Pagès (Directora Biblioteca Jordi Rubió de Sant Boi de Llobregat).
Documental de Lluís Artigas Jorba

One Comment:

  1. Des de l’òptica del passat, la Mariona Masferrer ens va fer un interessant recorregut per la Història de la Biblioteca Beat Doménech i Castellet, tot explicant les dates d’alguns dels esdeveniments importants que han marcat llur existència, així com també fent lectura d’algunes anotacions del registre on vam poder veure reflectits els diferents moments histórico-socials que s’han anat succeint en el temps.

    Per altra banda, la Teresa Pagès ens va fer una exposició molt apassionant del que serà el futur de la nostra nova Biblioteca, en base a la experiència viscuda per ella al seu municipi.

    També vam projectar una sèrie de diapositives del nou edifici de la Biblioteca, que ens va servir de base per poder veure els nous espais i la distribució i poder-ne parlar entre tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada