A l’estiu tornen els Superlectors!

Aquest estiu torna el Concurs Superlectors per a infants, joves i adults. Tenim preparades tres categories perquè tothom pugui participar, gaudir de la lectura i optar a guanyar els premis! Enguany la temàtica se centrarà en la ciència.

El joc arrencarà el 28 de juny i finalitzarà el 31 d’agost a les 14.00 h. L’entrega de premis serà el dia 2 de setembre a les 12.00 h.

IV Concurs Superlectors Infantil

Com funciona el joc?

Els participants hauran de completar el passaport de lectura. Per fer-ho hauran de llegir i resoldre el repte de 4 llibres de 4 zones diferents: Matemàtiques, Astronomia, Física i Química, i Geologia.

Per cada repte resolt la Biblioteca concedirà un segell al passaport de les lectures.

Consulteu les bases del concurs per a més informació.

IV Joc Superlectors Joves

Enguany tindrem versió virtual i versió en paper. Haureu de completar els reptes setmanals (#DIMECRESUPERLECTORS) que es publicaran a l’Instagram @BibEsparreguera i/o resoldre els reptes de les lectures marcades amb l’etiqueta Superlectors Joves 2021.

Consulteu les bases del concurs per a més informació.

Concurs Superlectors Adults

L’objectiu del joc és que llegiu un mínim de 4 lectures del lot temàtic proposat. El trobareu a la Sala d’adults, juntament amb el passaport de lectures que haureu de completar per deixar constància de les lectures que hàgiu anat triant.

Consulteu les bases del concurs per a més informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.