Exposició “Retrats de la Paraula

Fins al 18 d’abril, a la sala d’exposicions/espai jove podeu veure l’exposició fotogràfica “Retrats de la Paraula”, de Carles Rodriguez Marin.

IMG_6725 IMG_6724

Exposició fotogràfica. Segons paraules de l’autor: “La proposta, és el “retrat”, en l’estat més pur, proper, en blanc i negre; he escollit aquest enfoc per la proximitat, descobrir a la persona, on es veu més despullat, sincer, la sol·litut entre ell i jo, ens ensenya el jo més tímid o extrovertit, el que s’amaga o es mostra al món; sense jocs ni muntatges”.

La majoria dels fotografiats són escriptors pròpiament dits, i altres són periodistes, il·lustradors però tots ells amb el denominador comú del llibre com a mitjà d’expressió en algun moment de la seva vida. Els personatges són: Alfred Bosch, Aleix Saló, Andreu Martí, Arcadi Oliveres, Eduard Márquez, Emili Teixidor, Empar Moliner, Enric Casasses, Eudald Carbonell, Ferran Adrià, Ferran Torrent, Francesc Torralba, Isabel-Clara Simó, Jordi Puntí, Jordi Sierra i Fabra, Kiko Amat, Llucia Ramis, Màrius Serra, Martí Gironell, Miguel Gallardo, Najat El Hachmi, Quim Monzó, Rafel Nadal, Tom Sharp, Tomás Alcoverro, Víctor Amela i Xavier Bosch.

Cada fotografía va acompanyada d’un extracte d’un fragment d’una obra de l’autor.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *