L’escriptor, pedagog i comentarista va morir ahir. Emili Teixidor va tenir una llarga dedicació al món de la literatura infantil i juvenil, i de novel·la per adults. A més, ha participat en la promoció de la lectura en diversos mitjans de comunicació.

Són moltes les obres que podem destacar com: ‘L’ocell de foc’ ‘El crim de la hipotenusa’, ‘Cor de Roure’ i la sèrie protagonitzada per la Formiga Piga. Entre les novel·les d’adults: ‘Sic transit Gloria Swanson, ‘Retrat d’un assassí d’ocells’, ‘El Llibre de les Mosques, ‘Pa Negre’ i ‘Laura Sants’. El 1999 va guanyar el Premi Sant Jordi de novel·la i el 2004 el Premi Nacional de Literatura. Emili Teixidor ha estat una persona afable i comunicativa, sempre disposada a col·laborar amb escoles i biblioteques, com ho mostra el fet de les seves múltiples xerrades amb mestres i bibliotecaris.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>